The Untraditional Trucker - The Alavan Bars Are On Me!

Smidigt till semestern

Det är ju underbart med semestertider och det finns så mycket som man vill hitta på när man är ledig. Och det ska man ju verkligen så att man kan ladda batterierna och känna att man får njuta och vara med familj och vänner. Ibland så kan det vara så att man har planerat en resa som man vill göra att åka bort någon vecka eller två och det är ju hur underbart som helst.
Många av oss har ju husdjur som vi älskar där hemma, men ibland så kanske det inte passar sig att ta med djuret på resan. Det kan vara för dyrt för jobbigt för djuret och så vidare. Då är det så smart att det finns en lösning på det problemet.

Det man kan göra är...

Man kan lämna in hunden på hunddagis i solna, då har hunden det bra och man kan åka iväg i lugn och ro. Ja det är verkligen något som man kan tänka på om det inte är så att man har någon vän eller så som kan passa ens hund när man är bortrest. Ja det är verkligen så bra att det finns så många bra lösningar så att det inte behöver bli svårt eller jobbigt utan att alla kan få det bra. 
Jag ka stänka mig att hunden har det väldigt trevligt på ett hunddagis bland andra hundar och personal som verkligen vet hur man tar hand om en hund. Det känns ju väldigt tryckt att lämna bort när det är någon som man vet verkligen kommer att ta hand om enshund och göra så att den trivs så bra som möjligt. Ja det är ju verkligen bra att det är på det viset och att man har den möjligheten.
Så varför inte testa det nästa gång som ni ska iväg på semester och behöver hundvakt.